19/09/2024
Thessaloniki, GR 19 C
Expand search form

Πανυγειονομική απεργία – 22.2.2024

Δεν χωράει καμιά αναμονή! Η κατάσταση στην Δημόσια Υγεία είναι τραγική και διαρκώς, καθημερινά, διακινδυνεύει την ασφάλεια, την υγεία και τη ζωή γιατρών και ασθενών!

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή:

· Στην πανυγειονομική απεργία 22/2 με την συμμετοχή όλων των σωματείων εργαζομένων των νοσοκομείων και Κ.Υ., των Ενώσεων νοσοκομειακών ιατρών και όλων των υγειονομικών της Β. Ελλάδος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στην 3ΥΠΕ (Αριστοτέλους). Στη συνέχεια, κοινή πορεία μαζί με τους φοιτητικούς συλλόγους.

· Στην πανελλαδική απεργία στις 28/2 με απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου, μαζί με τα σωματεία εργαζομένων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Previous Article

Αναστολή λειτουργίας – Γ΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου”

Next Article

Παράσταση διαμαρτυρίας – 8.3.2024, 9:00 στην πύλη του Θεαγενείου

You might be interested in …

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ! Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΙΣΩ – Η ΣΥΝΑΔΕλΦΙΣΣΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Μετά από μια δυναμική και μαζική κινητοποίηση και παρέμβαση στον αναπληρωτή Διοικητή του ΨΝΘ,στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του […]

Όχι στη διάλυση της δημόσιας υγείας !!!

Όχι στη διάλυση της δημόσιας υγείας !!! Δεν πάει άλλο. Το ΔΣ της ΕΝΙΘ καταγγέλλει τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στον αξονικό τομογράφο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το τμήμα αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο με τις περισσότερες […]