19/09/2024
Thessaloniki, GR 19 C
Expand search form

Βοήθεια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία

Καλούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, συγκεκριμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, επιδέσμους, είδη ατομικής υγιεινής.

Η συλλογή θα γίνεται Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 15:00-19:00, στα γραφεία της ΕΝΙΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 5ος όροφος).

Δηλώνουμε την διάθεση μας για προσφορά στους δοκιμαζόμενους λαούς. Είμαστε στη διάθεση του υπουργείου, ώστε να προσφέρουμε ιατρική βοήθεια με ομάδα γιατρών που θα συγκροτήσει η ΟΕΝΓΕ άμεσα.

Καλούμε όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται να βοηθήσει με φύσικη παρουσία ή οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, να απευθυνθεί είτε στο site της ΟΕΝΓΕ oengegr.com, είτε απευθείας στο τηλέφωνο 6984388631 Χρήστος Καραχρήστος.

Previous Article

Συλλογή υπογραφών των νοσοκομειακών ιατρών

Next Article

2ο Σκακιστικό Τουρνουά για την Ειρήνη!

You might be interested in …

Εκλογές ΕΝΙΘ

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Οι εκλογές της ΕΝΙΘ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8/11/23 και ώρες 8:00-17:00 στο αμφιθέατρο του κάθε νοσοκομείου, για ανάδειξη του ΔΣ της ΕΝΙΘ, για αντιπροσώπους για την ΟΕΝΓΕ και την ΕΔΟΘ. Οι […]

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ! Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΙΣΩ – Η ΣΥΝΑΔΕλΦΙΣΣΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Μετά από μια δυναμική και μαζική κινητοποίηση και παρέμβαση στον αναπληρωτή Διοικητή του ΨΝΘ,στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του […]